2 dec. 2008

test psihologic? ce-i ala?

elena si cu inca doi colegi de-ai lui nu au dat testul psihologic. iti reamintim, eleno, ca daca vrei sa fii un bun pedagog, trebuie sa stii cate ceva despre psihologie, si trebuie sa fi tu insuti stabil dpdv psihic.
ceea ce nu esti.
cerem testarea psihologica a profesorilor din Cosbuc care au refuzat aceasta testare. de asemenea cerem aducerea la atentia parintilor, faptul ca unii profesori care le predau copiilor lor nu au fost testati. au dreptul sa stie. sa vedem ce parere vor avea ei.
daca sunteti atat de stabili precum credeti, atunci de ce v-ar fi frica sa faceti testul, domnilor?

6 comentarii:

  1. =))))))) super idee ! felicitari! Ce chipesa e elena =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. In memoriul pe care l-am depus la inspectorat, am cerut in mod expres ca Riegler Corneliu sa fac un test psihologic, altul decat cel obligatoriu.
    O sa ma duc sa ma interesez, personal,de rezultatul cercetarilor, efectuate de comisie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @elena parinte: as vrea ca parintii care pe blogul doamnei elena afirma ca le e scarba de scoala aia in care atmosfera e de razboi sa stie de la un fost elev, absolvent de cosbuc, ca atmsfera de dinainte era perfect normala...ba chiar mai mult, fost elev de cosbuc, asolvent de modul pedagogic, crede in educatia informala si crede ca asa se aproprie copiii, nu prin paranoia si prin competitie absurda si conflictuala...

    RăspundețiȘtergere
  4. doamna elena parinte, sa ne spui si noua ce a iesit, daca il pun sa faca testul

    RăspundețiȘtergere
  5. Buciu sa isi dea demisia!

    RăspundețiȘtergere