6 dec. 2008

Vocea



la sfarsitul acestui video al elenei, se aude vocea domnului profesor de istorie care spune "salut"
oare ce inseamna asta?

50 de comentarii:

  1. ca Elena Corneliu Riegler e un om bolnav psihic? Phaps?

    RăspundețiȘtergere
  2. mai copii, nu va mai luati de saracu domn riegler. conform oricarei definitii, paranoia este o boala. deci dansu saracu e bolnav. ar trebui sa-l ajutati sa vada un medic, sa isi ia tratamentul cuvenit si de asemenea ajutat sa se reintegreze in societate. ori voi il injurati si faceti misto de el. nu e frumos! acu sa devin serios, o fi pus si ilinca botu (ca deh la noi e normal sa faci asta) la magarii sau d-astea, da ce face riegler e deja cam mult. nu inteleg de ce nu il da nimeni afara din liceu totusi. ca e clar ca omu nu prea e potrivit sa stea intr-o institutie de invatamant. desi cand eram eu elev era un foarte bun profesor...

    RăspundețiȘtergere
  3. mai copii, ce intelegeti voi prin profesor bun?
    in clasa a V a nu a predat nimic despre grecia si roma antica, iar in clasa a VI, a vorbit despre Divide et Impera,despre Ideologia imperiala in istorie..unde elevii de clasa aVI, au invatat ca: "Romanii, ca si americanii astazi, nu recunosteau ca fac cuceriri. Ca si americanii astazi, care spun ca aduc democratia, romanii in trecut spuneau ca, cuceresc tarile ca sa le civilizeze. Romanii faceau cuceriri ca sa aiba sclavi. Astazi nu mai exista sclavi deoarece exista masini, dar masinile merg cu energie iar principala sursa de energie este petrolul. In concluzie, in antichitate aveam razboaie ptr a obtine sclavi, azi pt petrol."
    La lectia despre Conditia femeii in evul mediu, printre altele copilul meu a invata ca: "Astazi in Romania se intampla ca femeile sa aiba drepturi mai mari decat barbatii, este avantajata femeia in atribuirea copilului, desi legea spune ca femeia este egala cu barbatul. In SUA se respecta egalitatea femeii cu barbatul, ambii soti avand sanse sa obtina custodia copilului."

    Corneliu Riegler nu stie sa predea la nivel de gimnaziu, si dat fiind ca acest liceu are si clase de gimnaziu, cred ca e timpul sa ne lase.....
    Degeaba ai 10 la un profesor, care preda doar 10% din materie; e ca si cum ai avea nota 3.

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca se poate opri filmarea si focaliza pe holul de la intrarea in liceu, o sa ma vedeti pe mine, care in momentul in care am iesit din liceu, am dat nas in nas cu riegler care filma intrarea. Am fost amandoi socati cand ne-am vazut unul pe altul, eu ptr ca nu stiam de unde aparuse(cu cateva minute cand intrasem in scoala, el nu era in curte, nu trecuse pe lg mine, ca sa iasa din scoala, si subit a aparut in curte. El, ptr ca il surprinsesem tocmai eu...Ulterior cand am vazut postarile de pe net, am priceput cum aparuse riegler subit in curte: iesise din cladire prin spate, pe la intrarea elevilor, unde facuse un alt filmulet...

    RăspundețiȘtergere
  5. inseamna ca riegler e elena? nu se poate!!!!




    ...:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. elena, in primul rand am spus "era",acum nu stiu cum mai e, in al doilea rand eu am facut in liceu cu el nu in gimnaziu. intr-adevar si mie mi se pare ca stilul lui de predat nu prea e potrivit la gimnaziu. elevilor de gimnaziu trebuie sa le predai istoria ca pe o poveste, ca sa le placa, iar riegler abera ft mult cu izvoarele istorice si descoperiri arheologice. iar exemplele tale subliniaza ceea ce vreau sa zic. la elevii de liceu le mai poti zice chestii de genul asta, dar pe un elev de gimnaziu nu cred ca il intereseaza prea tare chestiuni de ordin politic. in orice caz chiar daca e un bun profesor asta nu-i scuza comportamentul. e oarecum penibil. cheers

    RăspundețiȘtergere
  7. Io nu inteleg de ce Ilinca nu scoate contractul cu valoarea totala a panourilor sa stim ori e laie ori balaie. Lasat-ti-o mai moale cu paranoia . In tara asta se fac multe matrapazlacuri. Suntei o adunatura de sclave cu o frustrata careia puisorul ei a avut noa scazuta la purtare.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Zoso, acesta este vocabularul pe care il are unul dintre sclavii lui riegler.
    scaderea notei la purtare nu se face dupa cum are chef muschii lui riegler, ci tb sa se respecte regulamentul scolar.
    Riegler nu a respectat regulamentul scolar si ptr treaba asta trebuie sa plateasca, mai ales ca nu e la prima abatere.
    Iar daca pe tine nu te intereseaza Informatii despre Renastere, du-te acolo unde ti-a recomandat Riegler, la un liceu industrial.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu va mai luati de profu de istorie ca e cel mai tare din scoala. Carlan da conspecte, Mogos termina manualu fara sa predea, dar pune Queen la ore si zice ca asta e stilul baroc (de parca la bacul la istorie art fi pe note muzicale).

    Doamna cu puisorul cu nota scazuta la purtare. Copiii nu are voie sa faca semne obscene si nici sa se imbranceasca sau sa pocneasca in cap cu creta la copile nevinovate. A luat nota mare la purtare 9. io ii dadeam 7 pramatiei.
    Buciu te foloseste ca un titirez, dar vine vine nuielusa pentru aman2ua. Succesuri

    RăspundețiȘtergere
  10. E bine daca ptr noi vine nuielusa, ptr ca la Riegler o sa vina Mosul cu o bata de baseball pe care "puisorul" meu nu o mai foloseste...

    Stiu ca Riegler e o persoana dexata, care asteapta sa vaneze, orice greseala a interlocutorului.De aici rezulta o alta trasatura de caracter a personajului Riegler Corneliu.

    In ceea ce priveste copilul meu, Riegler a cautat...a cautat...a cautat.....doar, doar o gasi ceva grav; si dupa multe cautari nu a gasit decat jocuri de grup, unde are tupeul sa-l arate cu degetul doar pe fiul meu, in timp ce pe ceilalti nu-i vede. Sa fie de vina ochelarii?
    Semnele obscene au fost de fapt doua coarne pe care copilul meu i le-a pus, pe la spate. Dupa aparitia blogului, Riegler si-a schimbat declaratia si a vorbit de semne obecene. oricum el era cu spatele, asa ca nu stiu cum de a vazut.Poate are un ochi la spate....De aici rezulta o alta trasatura de caracter a lui Riegler- MINCIUNA.
    Atunci cand elevul protejat al lui Riegler a distribuit materiale pornografice prin scoala, Riegler a inchis ochii, ptr ca acesta era copil UNIC, cu mama UNICA.

    PS: poti sa-i dai copilului meu si 7 la purtare, numai sa respecti regulamentul scolar.
    Daca Florin Salam este un fost coleg de-al fiului meu, e cam naspa, ptr ca strica imaginea clasei(colegii lui stiu ce scrie pe aici?; dc e Riegler, e si mai naspa ptr ca el este DIRIGINTE(parintii stiu ce scrie el pe aici?)

    RăspundețiȘtergere
  11. Propun ca Riegler Corneliu, sa fie boicotat in clasele in care preda.
    Propun ca toti parintii, sa faca cerere ptr ca acest individ sa nu mai predea la clasa lor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Este cel mai bun prof. de istorie din scoala si singurul care preda ! Mogos nu pune muzica la ore, iar Carlan da conspecte.
    Este cel mai corect profesor la nota din cati am avut. Nu tine coont de pile si nici de parinti cu tupeu ca aceasta Elena care crede ca daca are pile la Ilinca schimba notele.
    Este bine ca mai are cineva curajul sa apere interesele elevilor si sa spuna adevarul!
    Datorita dlui. profesor avem pauze de 10 minute in care acum ai timp sa respiri.
    Clar?

    RăspundețiȘtergere
  13. Si inca ceva Anonim. Este cel mai iubit si apreciat prof.

    RăspundețiȘtergere
  14. Riegler a refuzat sa dea testele acasa ptr a fi vazute de parinti. DE CE? Daca este atat de corect...
    SA VEDEM CUM SCHIMBA RIEGLER NOTELE:
    La RIEGLER, atunci cand ai 6 la un test, reusesti performanta sa iti iasa media 10. OARE CUM?
    Tot la Riegler, atunci cand ai 3 la test, reusesti sa obti in final media 10.OARE CUM?
    La Riegler, daca ai 9 la purtare in sem I, reusesti in final sa obtii 10, stergand cu guma in catalog, nota pusa cu CREIONUL ROSU.
    RIEGLER TINE CONT DE PARINTII CARE II FAC TEMENELE, CARE IL LAUDA, CARE IL PREASLAVESC.

    Riegler apara interesele elevilor slabi, cu comportamente deviante, elevi slabi la invatatura pe care ii poate manipula dupa cum are el chef.(Nu l-am auzit in 2 ani sa-l laude pe elevul care luase premiul I, in schimb il lauda continuu pe ultimul elev din clasa).

    CORNELIU RIEGLE A AMENINTAT IN SCRIS pe acest "parinte cu tupeu Elena", si se astepta ca parintele sa se duca si sa-i cerseasca indurare...

    DACA mai vrei amanunte cu ce a mai facut CORNELIU RIEGLER, cel mai... cel mai...cel mai...profesor din scoala, poti sa intri pe
    http://corectitudinea-lui-riegler.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Si inca ceva Artist.Este cel mai iubit si apreciat prof., DE CATRE TINE....

    RăspundețiȘtergere
  16. ...atata timp cat Ilinca si cele care o servesc vor avea conducerea Cosbucului pe mana se vor preocupa sa mentina sistemul in care profesorii in loc sa intre la ore fac zeci de meditatii acasa inchizand ochii la afacerile cu panouri de sute de milioane de lei. Ilinca inchide ochii la sutele de ore neefectuate sau la atatea si atatea ore la care nu se preda, cel mult elevii primesc conspecte de facut. Va incuraja persoanele mediocre dar supuse. Va asigura succesele scolii la BAC prin protocol.
    Cei care vor avea curajul sa-si exprime un punct de vedere vor fi atacati in sensul de a li se distruge reputatia.

    Profesori ca Stoenescu care ii ingrozesc pe elevi o vor duce bine cu Ilinca atata timp cat inchid ochii la magariile ei...

    Asta este sistemul Buciu, un sistem in care elevii sunt actorii unor interese care nu sunt ale lor. Asta nu este educatie, asta e o treaba de D.N.A.
    Tot asa Ilinca nu va face publice contractele prin care s-au achizitionat panourile.

    RăspundețiȘtergere
  17. CORNELIU RIEGLER A PREDAT TIMP DE DOI ANI, LA CLASA FIULUI MEU, DOAR 10% DIN MATERIE.
    Am depus un memoriu la inspectorat, in care am precizat si acest lucru, am anexat cele cateva foi predate de RIEGLER la clasa, ca proba, si ....NIMIC. NU S-A INTAMPLAT NIMIC!!!!CORNELIU RIEGLER ESTE PROFESOR TITULAR SI PREDA CE VOR MUSCHII LUI.

    CULMEA TUPEULUI, este ca acest individ arata cu degetul catre toti ceilalti profesori din liceu(prof. de mate, sport, romana, tehno, engleza, istorie, toti sunt niste iresponsabili si doar CORNELIU RIEGLER este singurul care se gandeste la binele elevilor).

    Parintii care au avut curajul si i-au spus lui Riegler punctul lor de vedere, au fost atacati de Riegler, pe la spate, acesta razbunandu-se pe copii. Nu degeaba se spune ca RAZBUNAREA E ARMA PROSTULUI.

    PS: Profesorii fac meditatii ptr ca sunt acei parinti care accepta acest lucru...
    In clasa a Va, cu 5 ore de engleza pe saptamana, erau elevi care faceau meditatii la engleza. DE CE? Nu-i obliga nimeni, nu le-a bagat nimeni mana in buzunar,orele se faceau la greu, elevii aveau note bune.
    In cazul meditatiilor avem o ecuatie de forma:
    minister+parinte+elev+profesor=MEDITATII
    In acest caz, a arunca vina doar pe profesor, mi se pare un mod iresponsabil de a privi educatia copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu il am pe Domnul Riegler ca profesor de istorie de doi ani si mi se pare un profesor de o calitate extraordinara, ale carui mici si ocazionale devieri de la subiect au fost poate mai utile si mai interesante decat orice altceva. Consider ca e un profesor foarte bun, extraordinar de bun, cu ore extraordinar de interesante, chiar cele mai interesante din tot liceul ( si sunt in liceu de 6 ani jumate ). Este adevarat ca nu cred ca are dreptate 100% in ceea ce spune, si mi se par lucrurile cam exagerate, dar nu cred ca este atat de imatur incat ar scrie lucruri complet nefondate. Nu sunt de partea nimanui, dar nici nu acuz pe nimeni, Nu am de unde sa stiu care e adevarul, dar mi se pare ca se iau lucrurile prea in serios.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ati face o imensa greseala sa-l dati pe domnul Riegler afara din scoala! Este un profesor extraordinar de istorie, cum sunt convinsa ca se gasesc f rar!

    RăspundețiȘtergere
  20. Corneliu Riegler: "profesor de o calitate extraordinara","profesor foarte bun, extraordinar de bun, cu ore extraordinar de interesante, chiar cele mai interesante din tot liceul".
    Si Ceausescu ar fi fost invidios pe o asemenea descriere.
    Dupa ce am citit comentariul asteptam finalul:Corneliu Riegler cel mai IUBIT FIU AL PATRIEI,pardon, CEL MAI IUBIT PROFESOR DIN LICEU.
    Asa se obtine 10 la orele lui Riegler: laudandu-l la superlativ.
    Vorbea cineva pe aici, pe dincolo, de "KISSING ASS"?
    Cred ca locul lui Riegler este intr-un MUZEU DE ISTORIE.Nu ca exponat ci ca angajat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu l-am pupat in cur deloc pe Domnul Riegler, mereu am avut o viziune obiectiva asupra lui. Nici nu cred ca D-l Riegler are o parere foarte buna despre mine, plus ca nu sunt de acord cu viziunea lui asupra anumitor lucruri, dar este singurul profesor care m-a invatat ceva la istorie, la care am inteles lucrurile perfect strucurate si organizate si la care nu am simtit nevoia sa-mi invat dupa din caiet. Cred ca cel putin jumatate din colegii mei pot spune acelasi lucru. Si de asemenea ideea ca eu l-as putea pupa in cur pe D-l Riegler este complet falsa din moment ce pe plan cotidian de multe ori il sfidez, e adevarat, nu cu foarte multa seriozitate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Fie ca va convine, fie ca nu, este cel mai bun profesor de istorie din liceu. De la clasele lui majoritatea elevilor dau bacu la istorie. Ceea ce deranjeaza este ca nu tine cont de fitzele nimanui: director, parinte (vezi nebuna de mai sus al caui copchil a luat 9 la purtare) elevi, etc.
    Adica este cel mai corect!
    Poti fi oricine si in orice situatie
    . Daca esti de 10 iti da 10. Daca esti de 2 iti da 2.
    Cred ca a deranjat "putin" dezvaluind afacerea directoarei cu panourile de sute de milioane:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stiu cum preda Riegler la clasa ta, dar la clasa fiului meu,in clasa a Va, nu a predat nimic despre Roma si Grecia Antica.In clasa a VI, nu a predat nimic despre Renastere. Ce Reanastere? Cui ii trebuie Renastere? Becali nu stie ce e aia si uite ce bine a ajuns...
    Eu pot pune la dispozitie, copii dupa caietele fiului meu, cu tot ce a predat Riegler, lucru pe care l-am facut si in memoriul pe care l-am depus la Inspectorat.

    Si oricum, nu inteleg de ce il sfidezi din moment ce este atat de bun, atat de extraordinar, atat de ....

    RăspundețiȘtergere
  24. Peste un an o sa vad cati vor da examen la istorie de la clasa la care e diriginte. Oricum nu conteaza, din moment ce nu le-a predat nimic in cei 3 ani.
    "Daca esti de 10 iti da 10. Daca esti de 2 iti da 2". FALS. A trimis pe mess notele elevilor, cel care a luat cea mai mica nota, 6, a obtinut in final media 10 la istorie. Asta da corectitudine.

    De fapt, Corneliu Riegler e deranjat ca am indraznit sa-i fac memoriu al Inspectorat, si acesta e motivul ptr care tot se agita pe aici si pe dincolo. E bine ca se agita, ca asa imi aminteste ca exista...

    Care sute de milioane, ca parca pana acum spuneai ca e vorba doar de o suta. Hotaraste-te ca devii din ce in ce mai penibil cu minciunile tale de 2 lei.

    RăspundețiȘtergere
  25. Faptul ca il sfidez nu are nici o legatura cu felul in care preda ci este ceva lipsit de seriozitate si fun legat de alte aspecte. Nu stiu daca 'sfidare' este numele potrivit ci mai mult un derivat al 'sfidarii'. Insa este un lucru ceea ce arata ca nu merg la unison cu persoana lui Corneliu Riegler.

    RăspundețiȘtergere
  26. Iata definitia doamnei Buciu



    reprezintă folosirea abuzivă a puterii publice, în scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup. Ca act antisocial, corupţia este foarte frecvent întâlnită în societate şi este deosebit de gravă deoarece favorizează interesele unor particulari, mai ales în aria economică, afectând interesele colective prin: însuşirea, deturnarea şi folosirea resurselor publice în interes personal, ocuparea unor funcţii publice prin relaţii preferenţiale, încheierea unor tranzacţii prin eludarea normelor morale şi legale.

    Corupţia vizează un ansamblu de activităţi imorale, ilicite, ilegale realizate nu numai de indivizi cu funcţii de conducere sau care exercită un rol public, ci şi de diverse grupuri şi organizaţii, publice sau private, în scopul obţinerii unor avantaje materiale sau morale sau unui statut social superior prin utilizarea unor forme de constrângere, şantaj, înşelăciune, mituire, cumpărare, intimidare.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa ne dea banii inapoi banii dati pe panourile de sute de milioane. Corupta cu zambetul pe buze care se infrupta din banii educatiei...

    RăspundețiȘtergere
  28. Riegler este singurul care a avut taria sa-i spuna in fata in Consiliu de panouri. Tot respectul domnule profesor. Va stimam

    RăspundețiȘtergere
  29. Faptul ca Buciu se foloseste de un gunoi bolnav ca aceasta elena spune multe despre caracterul ei de directoare.

    RăspundețiȘtergere
  30. D-le Riegler, va astept sa stam de vorba "face to face" asa cum va place sa stati de vorba cu mamicile(precum sarpele KA), in fata scolii, acolo, unde se termina raspunderea agentului de paza. Ei, ce ziceti? Eu sunt doar un gunoi bolnav, in timp ce tu esti cel mai...cel mai...cel mai...
    Detest barbatii care jignesc femeile, doar ptr ca se cred superiori ptr ca sunt purtatori de.....

    RăspundețiȘtergere
  31. Apropo de cartea Junglei, cat de bine seamana Riegler cu sarpele kaa, at. cand vorbeste cu mamicile( a insistat si a tot insistat, sa vin la scoala sa discutam face to face; de parca eu nu mai vazusem ochi ca ai lui pana atunci...)si cat de bine seamana cu tigrul Sher kan,at.cand e vorba despre anumiti elevi(e asa de speriat ca acestia pot deveni mai tari decat el, incat prefera sa ii distruga).
    Iar Baghera, care alearga prin toata jungla, ptr a-l ocroti pe Mowgli, imi aminteste de d-na director, care se zbate ptr ca elevii sa nu cada in mainile tigrului Sher Kan, si a altora ca el. Si desigur ca primeste, precum in film, palme peste palme(e superba scena luptei dintre Baghera, Baloo si Sher Kan).

    RăspundețiȘtergere
  32. @viky. Faptul ca tu numesti un parinte "gunoi bolnav", spune si mai multe despre caracterul tau....Cum o suporta Dumnezeu, asemenea specimene pe pamant???

    RăspundețiȘtergere
  33. Dumnezeu ii iubeste pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Din pacate
    "...atata timp cat Ilinca si cele care o servesc vor avea conducerea Cosbucului pe mana se vor preocupa sa mentina sistemul in care profesorii in loc sa intre la ore fac zeci de meditatii acasa inchizand ochii la afacerile cu panouri de sute de milioane de lei. Ilinca inchide ochii la sutele de ore neefectuate sau la atatea si atatea ore la care nu se preda, cel mult elevii primesc conspecte de facut. Va incuraja persoanele mediocre dar supuse. Va asigura succesele scolii la BAC prin protocol.
    Cei care vor avea curajul sa-si exprime un punct de vedere vor fi atacati in sensul de a li se distruge reputatia.

    Profesori ca Stoenescu care ii ingrozesc pe elevi o vor duce bine cu Ilinca atata timp cat inchid ochii la magariile ei...

    Asta este sistemul Buciu, un sistem in care elevii sunt actorii unor interese care nu sunt ale lor. Asta nu este educatie, asta e o treaba de D.N.A.
    Tot asa Ilinca nu va face publice contractele prin care s-au achizitionat panourile."

    Faptul ca pana acum nu a lamurit problema pretului cu care a achizitionat panourile arata cat este de cinstita Buciu Ilinca.

    Din ciclul:
    "Iti zambesc si te jefuiesc"

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu stiu cine pana mea e "Artist", dar a postat cu link catre blogul meu!

    Eu nu l-am avut vreodata pe Riegler ca profesor asadar nu ma pronunt! Sunt abia a9a in Cosbuc si il am pe Mogos la istorie. Care nu ne pune muzica in timpul orelor! Cel putin nu noua.

    Elenaparinte sau cum te'oi numi cel/cea care detine blogul, te rog sterge comentariile "Artistului" sau linkul catre blogul meu. Pentru ca nu mi se pare corect. Nu il am pe omu' ala ca profesor de istorie, nu pot fi asa de pozitiva in privinta predarii lui.
    Plus ca nu vreau sa fiu bagata in toata mocirla asta romaneasca.

    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  36. INTERESANT!
    Si la corectitudinea-lui-riegler, am intalnit cateva link-uri care duceau catre bloguri ale unor persoane care nu aveau nici o legatura cu postarile.

    Saracu de el! e bolnav rau, rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  37. Imi stergi te rog linkul catre blog de la comentariul Artiistului? Si posturile mele? Te rooog? Ca am inteles ca chestiile astea se citesc de multi profesori si nu toti citesc pana la ultimul comentariu sa vada ca nu eu sunt Artist.
    Nu vreau sa fiu bagata cand nici nu stiu bine care-i treaba.

    RăspundețiȘtergere
  38. Riegler e vai de el, hahaha

    RăspundețiȘtergere
  39. este un profesor bun si da notele pe merit! mie teama ca copilu dvs o sa ajunga cam nebun daca va mosteneste....bagati atata carte in el vai a avut 9 la purtare asta e .......eu crd ca aveti sindoru ala pe care il au maj femeilor NF(ne f****a) pt ca altfel nu imi explic cum de dvs nu aveti conficte numai cu riegler aveti si alti profesori din sc.....SUNTETI SCLAVA LU BUCIU CARE E O CURVA CU 2 FETE!

    RăspundețiȘtergere
  40. ASTA E EDUCATIA PRIMITA DE PROTEJATII LUI RIEGLER!!!!

    Despre sindromul femeilor NF, fie a discutat cu Riegler la DIRIGENTIE, fie l-a auzit pe tatic adresandu-se mamicii...
    Textul cu "sclava lui Buciu....." l-am vazut de nenumarate ori, apare ca un laitmotiv, peste tot pe unde posteaza Riegler.

    ref la "asta e", Eu nu am fost educata sa gandesc:"Asta e". Daca Riegler asa va invata sa ganditi....Asta E!!!!, Multumiti-va cu ce va da Riegler, ca ASTA e, altceva mai bun chiar dc puteti avea, nu veti avea ca... ASTA E!!.

    Se pare ca in mintea voastra sunt nebuna si ptr ca "bag atat carte in copil". Asta e!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamna care bagati "atata carte in copil " eu consider ca dumneavoastra exagerati. De ce ? Pentru ca eu nu am mai auzit alti parinti ai colegilor mei, nici scrise pe alte bloguri acuzatii la "corectitudinea " dlui Riegler. Il am ca profesor si pot spune ca, desi uneori se abate de la subiect ( dar tot interesant ramane ceea ce dumnealui povesteste ) , este un profesor foarte bun ! Nu stiu ce a predat sau nu copilului dumneavoastra, dar nu vedeti ca sunteti singura care il acuza de acest lucru ? Va pot asigura ca toata lumea este multumita de stilul dumnealui de predare ( cel putin cei pe care ii cunosc eu si care il au ca profesor ). Nu este perfect, are defectele lui ( de altfel cum le avem toti oe ale noastre ), dar nu vad de ce ar trebui sa-l judecam pentru ce face in afara scolii, sau ce face in anumite CAZURI IZOLATE atata timp cat isi face bine datoria.

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu inteleg nimic... nu mai stiu ce sa cred
    Si mai ales nu vad DE CE se poarta acest razboi mai ales intre persoane care nu au nici cea mai vaga idee ce se intampla... decat ca ala imi place hai sa il sustin...

    Nefiresc, pe bune...

    RăspundețiȘtergere
  43. ptr. prof RIEGLER CORNELIU &SOTIA(FOSTA)14 iunie 2010 la 03:41

    Domnule 'mare nimic',
    Doresc sa mentionez ca lectia de respect pe care doriti sa le-o predati elevilor dumneavoastra, ca o ultima lectie predata la clasa 8A, s-a anulat in momentul in care ati refuzat sa le incheiati mediile.
    Efectiv le-ati dat elevilor dumneavoastra dovada pura a lipsei de respect.
    Este pacat ca intr-o tara atat de frumoasa exista oameni atat de ratati ca dumneavoastra.
    Si ptr ca puteti sa nu postati comentariul, dand inca o data dovada de lipsa de respect, o sa-l postez peste tot.
    Pentru ca sunteti un cacat! Unul mare, cu varf, care pute mai rau ca o hazna!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  44. ptr. prof RIEGLER CORNELIU &SOTIA(FOSTA)14 iunie 2010 la 03:44

    nu ai onoare si nu ai demnitate...vorbeste un NIMIC ca tine despre corectitudine si ai lasat copiii cu mediile neincheiate din cauza unei lupte pentru putere...da e dreptul tau sa faci greva conform legii dar legile morale nu cred ca ti-ar permite sa faci asta cand o parte tertiara e implicata(elevii dobitocule poate nu te prinzi) esti si vei ramane un vierme si nu ma intereseaza daca pe blogul tau postezi commentul asta vreau doar sa il citesti

    RăspundețiȘtergere
  45. ptr. prof RIEGLER CORNELIU &SOTIA(FOSTA)14 iunie 2010 la 03:45

    nu ai onoare si nu ai demnitate...vorbeste un NIMIC ca tine despre corectitudine si ai lasat copiii cu mediile neincheiate din cauza unei lupte pentru putere...da e dreptul tau sa faci greva conform legii dar legile morale nu cred ca ti-ar permite sa faci asta cand o parte tertiara e implicata(elevii dobitocule poate nu te prinzi) esti si vei ramane un vierme si nu ma intereseaza daca postezi commentul asta vreau doar sa il citesti

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna ziua! Am dat peste subiectul "Corneliu Riegler" total intimplator si am avut ocazia sa "rasfoiesc" citeva dintre postarile ambelor parti: a celor ce sint de acord cu el si a celor ce sint impotriva lui.
    Ca profesor de istorie nu il cunosc mai deloc, il cunosc insa destul de bine, cred, ca om si din acest motiv inclin sa cred cu toata taria ca un astfel de OM cum este C. Riegler nu poate fi un profesor atit de rau, cum este descris de catre - de ex. - "elenaparinte". Am avut ocazia sa il cunosc pe C. R. timp de vreo 8 ani, perioada in care l-am vazut revoltat fata de matrapazlicurile la care asista in diverse medii, revoltat fata de superficialitatea educatiei tinerilor din ziua de azi, revoltat fata de nedreptate, in general, si hotarit sa o suprime, in masura in care i-ar fi fost posibil. De aceea, as vrea sa spun si eu ca in calitate de profesor de istorie nu mi-l pot imagina decit corect, patriot (cinstit fata de tara) si, in general, un luptator impotriva snobismului, superficialitatii, prostiei.
    Tot din acest motiv, mi se pare trist ca o persoana atit de serioasa ca Riegler sa fie implicata intr-un astfel de conflict, in care opozantul sau nu lasa decit impresia unui parinte ofuscat pt nota la purtare a unui posibil mic "domn Goe". Ca sa nu mai vorbim, stimata doamna "elenaparinte" ca, in calitate de PARINTE, inversunarea cu care postati comentariile dvs. este demna de un licean, cel mult, nicidecum de un adult. Expresii ca "kissing ass" nu va fac cinste deloc, coborindu-va la nivelul adolescentilor teribili pe care, cu atita condescendenta, ii numiti "copii".

    RăspundețiȘtergere
  47. Tot din acest motiv, mi se pare trist ca o persoana atit de serioasa ca Riegler sa fie implicata intr-un astfel de conflict

    RăspundețiȘtergere
  48. Pe blogurile LUI cei mai mari ”dușmani” sunt colegii de catedră .......De ce? Raspuns: Îi este frică de propria INCOMPETENȚĂ

    RăspundețiȘtergere