4 dec. 2008

featured articles

nu mai avem mult timp sa ne ocupam de blogul asta, asa ca vom introduce articole 'featured' scrise de voi. nu trebuie decat sa ne trimiteti articolul pe adresa noastra
elena.paranoicul@yahoo.com
si noi il vom citi si se poate sa-l si publicam (anonim, daca doriti).
conditii: nu vrem numele adevarate ale persoanelor implicate sa apara in articole, pentru ca nu vrem sa defaimam pe nimeni (pentru ca nu ne coborim la nivelul elenei). folositi-va de pseudonimele sub care ii vedeti mascati.

6 comentarii:

  1. Pana sa vina doamna Buciu directoare intr-adevar era OK. Numai ca inainte ra doamna Faur directoare...Doamna Buciu se tine numai de intrigi printre elevi si parinti. Asta strica atmostefra din scoala. Faur avea caracter, Buciu nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand este Riegler profesor in liceu???

    RăspundețiȘtergere
  3. Din septembrie 2003, in urma unui concurs, care a avut ca proba eliminatorie verificarea cunostintelor de engleza! dar domn profesor nu prea (adica,DELOC) vorbeste engleza la orele de istoria Marii Britanii si a SUA, cand ESTE OBLIGAT SA PREDEA IN LIMBA ENGLEZA! Oare cum a promovat cinstitul, incoruptibilul, nepatatul, corectul si cel mai presus de tot si de toate? Ii astept pe Gigel, Eugen, parintele, anonimul si, mai ales, o astept pe "Elena" ( pot sa-ti spun Lenuta?)sa dea o replica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am uitat sa-i pomenesc si pe Ciprian si Matei. Sper sa nu va suparati!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic sa nu mai asteptam replicile lui si sa-i dam o mama de bataie(ca e rupta din rai), sa vezi cum se cuminteste puisorul riegler.

    RăspundețiȘtergere