26 nov. 2008

WE LOVE ILINCA!


noi o iubim.
pentru ca nu a dat jdemii de miliarde de lei pe panourile alea
pentru ca nu trimite sute de commenturi si se semneaza anonim sau cu vreun nume fals
pentru ca fara ea cosbucul nu ar fi cosbuc
pentru ca e cea mai directa directa
pentru ca atunci cand intri in biroul ei, nu simti ca ai intrat la inchisoare, ci simti ca intri acasa (ceea ce nu se poate spune despre multe birouri de directori de scoli)
pentru ca toti suntem ca si copiii ei
pentru ca nu e corupta
pentru ca nu e paranoica (ca altii)
pentru ca ea ne iubeste pe toti la fel

15 comentarii:

  1. Ador aceasta replica la blogul "elenei" (care, se cam stie cine este in momentul de fata).Personal mi se pare josnica manevra. Una e ca se fumeaza in curtea liceului (chit ca acum nu se mai fumeaza, tot se aduce subiectul in discutie in mod demagogic si idiotic) si cu totul alta sunt acuzatiile vizavi de furt din banii statului, campanie electorala samd. la care nu sunt aduse niciun fel de probe. Bravo autorului, bravo Cosbuc !
    chestie care merita citita (plus comentarii): http://www.gandul.info/supliment-scoala/ilinca-buciu-un-sef-care-aplica-principiul-usilor-deschise.html?6456;2345258

    RăspundețiȘtergere
  2. asta cu "ne iubeste pe toti la fel" este o mare tampenie. nu zic ca ar trebui sa stie toti elevii din Cosbuc pe nume si sa vorbeasca cu toti, dar mi se pare stupid ca mereu prefera o anumita clasa inaintea celorlalte, de unde rezulta ca nu, nu ii iubeste pe toti la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e vorba aici de faptul ca prefera anumite clase.blogul asta e facut sa dea replica la blogul "elenei",nu? hai sa nu incepem sa ne certam intre noi.oricum sunt de acord..josnica manevra "elenei" (ma bucur ca si-a dat lumea seama cine e defapt :)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e vorba de faptul ca ii pasa de toti la fel. Nu cred ca a intrat vreun elev la ea in birou vreodata si a fost primit cu hostilitate sau cu nepasare. Indiferent ce probleme avem, ea e mereu mai mult decat dispusa sa ne ajute. Ganditi-va ca si ea are probleme personale, dar niciodata nu le lasa sa transpara, indiferent cat de mari ar fi. Pune mereu elevii si bunastarea noastra pe locurile I, II si III. E un suflet foarte bun si cald.

    RăspundețiȘtergere
  5. ideea e: o iubiti pe ilinca. Blogu' cu abuzuri n-are nicio legatura, nici macar aproximativa cu spiritu' cosbucului cum n-are nici omul care il scrie, om pe care mi l-as dori in afara cosbucului, om care sper ca n-a reusit sa aiba nicio influenta asupra ce inseamna "copil de cosbuc".
    Nu va certati intre voi, pentru ca Elenei cu abuzurile ii plac scadurile, conflictele: in anu' meu avea o fana pe care o motiva in actiunile ei: de exemplu, in aia de a-mi citi mie tezele, in aia de a parui o colega, de a face crize de nervi la ore pentru ca nu primea suficienta atentie de la dom' prof.
    ps: i love ilinca too

    RăspundețiȘtergere
  6. haideti totusi sa pastram comentariile jew-friendly. nimeni nu vrea sa jigneasca pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ilinca e un om minunat, din partea mea putea sa si ia bani de la PSD oricat avea chef, conteaza ce face pentru acest liceu. Duceti-va bai nene in alte licee si vedeti ce e acolo! Sau amintiti-va ce era pe vremea lui Faur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Faur era o doamna OK ,nu ar fi ajuns la rahaturile astea. Ilinca s-a compromis. O prefer pe Faur. Sorry

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristiana Faur si-a dat demisia, singura, nu a obligat-o nimeni sa plece...doamna Faur nu te prefera. En fin, this is not the point.

    RăspundețiȘtergere
  10. putea sa ia bani de la psd, dar nu a luat. asta se numeste integritate, ceea ce "elena" nu are. asa ca, anonimule, explica-ne si noua cum s-a compromis ilinca.
    singurul ei compromis a fost ca inca il lasa pe debilul ala in scoala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa publice contractele sau sa-si dea demisia

    RăspundețiȘtergere
  12. elena are o problema, parerea mea si EL nu isi da seama cum o sa devina o tinta pentru muuulte acuzatii de acum inainte pentru ca oamenii stiu care e adevarul si pe blogul asa de rahat ca sa zic asa sunt atat de multe afirmatii nefondate si aberante incat ... mda...

    RăspundețiȘtergere