29 nov. 2008

SISTEMUL ANTIELENA de depistare a dementilor


nu ca nu ne-am fi obisnuit deja cu acuzatiile facute pe sistemul gradinitei, lipsite de orice fel de dovezi, si pline de rahat, dar trebuie sa ne intrebam totusi pana unde ajunge idiocratia asta de pe blogul elenei.
terorizat ca este privit in stil big brother, elena nu-si mai poate face obisnuitele actiuni corupte. cum sa remedieze situatia? sa-i acuze pe cei care au reglementat sistemul 'camere de supraveghere' ca EI sunt corupti. asemanarea e clara cu un copilas de gradinita.
ca sa nu para nebun, fiind singurul care in scoala este frustrat de acest sistem destul de banal, si-a insusit niste acoliti spalati pe creier, defectivi in ratiune, care il sustin sperand ca asa nu vor mai trebui sa se teama de procesomania lui, sau pur si simplu ca sa il linga in cur. acesti acoliti pot fi recunoscuti drept cei care au commenturi aprobate pe blogul lui. majoritatea acestora, insa, sunt de fapt elena insusi, fiindca el sufera de frustrare care se manifesta in dedublare de personalitate.

ultima duma de pe blog este ca in cosbuc functiile se dau pe pile.

noi vrem dovezi, eleno. daca esti barbat (desi noi incepem sa ne indoim), manifesta-ti nemultumirea ca un barbat. cand incepi sa faci acuzatii anonime si absurde, lipsite de logica sau de dovezi, nu demonstrezi decat ca iti lipsesc doua chestii din regiunea sub-pelviana.

apropo, sala 17 e incuiata asa cum sunt incuiate si salile 16, 21 si 22. nu e nici vina roxanei marin, nici a directiunii, ca nu sta sala descuiata, ci exista motive de a o incuia. fundatiile ce se desfasoara acolo sunt nici mai mult, nici mai putin decat halucinatiile tale de sonat. cand vrei sa intri in sala 17, te duci frumusel la ilinca si ii ceri cheia. nu credem ca o sa te refuze.

8 comentarii:

  1. despre ce functii este vorba? directorul directorul adjunct, secretarul sef, contabilul? functiile de conducere se ocupa in urma unui concurs organizat de inspectoratul scolar. probabil, domnul R. se refera la numirea sefului de catedra. dar, daca nimeni nu-l propune... si nici nu-l voteaza. nu-i ramane decat sa afiseze diverse comentarii pe mult hulitele panouri. asa a descoperit ca sunt si ele bune la ceva. numai ca a uitat de camerele video.si astfel, profesorii liceului l-au admirat in exercitarea civica a dreptuluide libera exprimare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. incredibil cat se zvarcoleste pentru o amarata de functie de sef de catedra... am auzit ca mai are ce mai are cu o profa de engleza care cica ar fi fost numita pe nedrept de ilinca... dar asta e varianta lui de poveste. realitatea e probabil alta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sefii de catedra se numesc si se valideaza in consiliul profesoral. Nu cred ca domnul R. a fost vreodata propus si votat, ca sef de catedra. In alte functii..., poate ne povesteste dumnealui!

    RăspundețiȘtergere
  4. Blogul acesta ar putea sa se numeasca si clubbuciu sau ca sa nu se repete "b" clubulsclavelorbuciu.
    Una dintre voi fetelor e frumoasa, iar cealalta e desteapta.

    RăspundețiȘtergere
  5. intrati pe http://corectitudinea-lui-riegler.blogspot.com, ca sa vedeti acolo, in comentarii, clubul sclavilor lui riegler.
    sa vedeti cat de iubit este acest profesor de parinti si de elevi.
    "Nu e perfect, dar se gandeste la binele copiilor nostri";
    "asa si te ofitici????sunt de partea Domnului Riegler",
    "ce conteaza cum vine imbracat. putea sa vina si in papuci:)) asta nu schimba persoana"
    "poate ca domnul diriginte ete mai neserios dar este dirigintele nostru si nu l-am schimba niciodata... SI MAI TERMINATI CU MINCIUNILE SI CU ABERATIILE!!!!"
    "este un profesor care vrea binele elevilor.El este corect.Toate mesajele pe care le-ai scris sunt total grestite"
    "Nu e Riegler cel mai sfant,insa totusi ne vrea un bine ca diriginte"
    "Riegler nu este cel mai bun profesor, poate ca face smecherii pe la spate, insa tot ne vrea binele asa chiar si un pic de tot"

    RăspundețiȘtergere
  6. tot acolo, puteti sa vedeti cat de destepti sunt baietii jmekeri, protejati de riegler,care au 10 la istorie dar nu stiu, care e numele si prenumele:
    "Poate inveti sa scrii "Domnul Riegler".......Si un prenume nu se scrie cu litera mica cum ai scris tu .........daca te crezi asa mare pune-ti mai intai gramatica la punct........"

    RăspundețiȘtergere
  7. nu mi se pare potrivita poza pe care ati pus-o la profil, cu mesajul pe care vrea sa-l transmita blogul.abia dupa ce am primit un mesaj,cu privire la relatia profesor-elev, am priceput ce vrea sa reprezinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. A, apropo, eu sunt fata care a luat functia in Cosbuc pe pile! "Nasa Ilincai" (alta bazaconie, nici n-o cunosteam pe vremea aia) sau "ruda ei".

    Ma numesc Maria Zirra. Supriza! Nu am luat functia pe pile pentru ca nu am o asemenea functie! Puteti intreba la catedra de engleza, semestrul trecut am inlocuit-o pe Ileana Parvu pe post de suplinitoare cat a fost plecata la un training. Si da, iubesc Cosbucul si mi-ar placea sa predau acolo, mai ales ca dupa patru ani de olimpiada nationala la engleza urmati de patru ani de pregatire a olimpicilor pentru nationala, cred ca am invatat cateva lucruri.
    Riegler mi-a fost diriginte si m-a terorizat 1 an de zile pana m-am mutat din clasa. Dar, repet, am ales sa ma mut din clasa. Toate celelalte poezii riegleriene sunt aberatii. P.S. Nu pot preda de la anul in Cosbuc pentru ca voi pleca din tara la master. Si cam atat.

    RăspundețiȘtergere