27 nov. 2008

"4 panouri de rumegus, ce-i drept vopsite cu alb si cu 4 rotite."

tzatza eleno, te-ai apropiat cu un magnet de panouri? raspunsul e categoric nu. panourile sunt magnetice,maica, asa ca ori s-a inventat un nou tip de rumegus magnetic, ori aberezi. si cand ai fost ultima data la cumparaturi de panouri? unul costa minim 10 milioane. nu e nici vina directoarei, nici a noastra, asta e pretul pietii. crede-ne, nu puteai sa cumperi televizoare cu plasma sau cu praf de zane sau cu ce vrei tu cu banii aia. si chiar daca ti-ar fi ajuns banii pentru televizoare, de ceva timp e ilegal ca scolile sa mai achizitioneze aparate media (adica audio-video, in caz ca nu pricepi), asa ca mai taci din gura aia sparta.
de asemenea, in ce scoala iti duci tu veacul? cosbucul pe care il cunoastem noi e intesat de panouri cu anunturi, cu expozitii de fotografie, pictura, polluri, rezultate la olimpiade, regulamente de bac, etc etc. Era intesat si inainte sa apara noile panouri. nu aveai loc unde sa arunci un ac pe panourile alea subrede care stateau sa cada pe elevi.

dar tie, cum nu ai nici gust, nici neuroni functionali, probabil ca iti placea tiganeala de anul trecut cand posterele alea cu diverse lucruri din istorie erau lipite pe geamuri, ca la prosti. ar trebui sa te redenumim Kitschler.
parerea noastra e ca panourile au fost o investitie binevenita. oricum, in salile 21 si 22 ai dispozitivele necesare sa-ti vezi filmele, daca cumva degetelele tale prea sensibile nu sunt in stare sa monteze in sala 16 un proiector.

PS: afla aici ca un panou 2mx2m din carton, NEmagnetic, costa 200$. noi in scoala avem panouri si solide, si magnetice, si cu rotite, asa ca de ce nu calculezi tu cat ar trebui sa coste?

7 comentarii:

  1. multumesc...orice ai fi. O eleva care nu a avut suficient tupeu si determinare pentru a face un astfel de blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata cretinitate. Panouri magnetice ??? Cui ii trebuiau? Ei uite ca nu vreau sa merg cu magneti la mine. Sau trebuie ? Da 200 de parai e Ok. Inseamna 520 lei noi nu 4000 lei noi, cat au costat draciile cu magnet:)))
    Hartia e magnetica ??

    Circu' deacului cu panporile astea

    RăspundețiȘtergere
  3. PANOURILE - nici nu mai stiu sa scriu

    RăspundețiȘtergere
  4. hey! imi place ce-ai facut tu aici...poti te rog sa-mi dai add sa vbim? am niste idei si vreau sa ma consult cu cineva. id-ul este dizzy_focsy

    RăspundețiȘtergere
  5. şi mie imi place, vai eşhti cuul(r),
    sclavo, o să o duci bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. ideea nu era sa umbli cu magneti la tine, frustratule, ideea era ca daca nu verifici ceea ce spui, mai bine dispari si lasi cosbucul sa-si urmeze cursul normal, ca idealul tau in mod clar e sa ii innebunesti pe toti. astept si dovezi ca un panou a costat 40.000.000 .. aa, nu poti sa dovedesti asta? ce NU ma mira.

    e usor sa ii manjesti pe altii cu acuzatiile tale nefondate si cretinoide, cand ai capacitati mintale foarte reduse, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. cat a costat pana la urma bucata?

    RăspundețiȘtergere